Det er uvegerlig høst. Åkrene er snauklipt. Da er det på tide å ta tak i gamle synder. Som for eksempel at dette nettstedet har stått og rustet i nesten 2 år.

Dette skyldes en rekke faktorer. Nå tar jeg unna høstløvet og gjenoppstår med en spissere (eller kortere) liste av ambisjoner og interesseområder enn de jeg skrev om tidligere.

To sentrale interesser

To områder kommer jeg til å skrive om – ujevnt og lite trutt, vil jeg tro. Det er de tingene som forgyller min hverdag og/eller truer med å ta de siste «krøllene» ifra meg.

Jeg er for det første en person som svært gjerne ser på TV. Om dette vil jeg skrive under kategorien I ruta. 

TV’en er den jeg bruker mest tid på. Aktualitets- og dokumentarprogrammer samt krim er mine favoritter. Jeg oppfatter fortsatt Dagsrevyen (NRK) som mitt primære nullpunkt i et døgn. Det er da jeg spisser ørene og rigger meg til foran TV.

De to andre lidenskaper/diagnoser/interesser jeg har igjen her i livet, er musikk og politikk. Om dette og hint ved siden av TV-tittingen vil jeg skriv om i kategorien I luka.

Begge katgoriene finner man som menyelementer øverst til høyre, også. Klikker man på dem, så blir artikler om hver især sopt sammen i en haug.

I tillegg har jeg for ordens skyld tatt med en sekkepost. Den er ganke enkelt kalt Utenfor pallen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.